Antena Căutare

In culmea disperarii: Un barbat de 57 de ani, din Iasi, cere sa fie eutanasiat

Saracia si lipsa unui loc de munca, l-a facut pe un barbat din Iasi sa-si doreasca singur moartea. Omul nu s-a sinucis, dar le-a cerut in schimb judecatorilor sa fie eutanasiat. Este un strigat disperat, spune omul, dupa ce toti cei carora le-a cerut ajutorul, i-au inchis usa in nas

Satul sa traiasca la limita subzistentei, omul le-a cerut judecatorilor cu ochii in lacrimi sa fie lasat sa moara. Ani la randul a batut la portile angajatorilor, in cautarea unui loc de munca. “Eu sunt apt de munca, spre norocul meu ca sunt sanatos, altii arata mult mai groaznic. Inca nu mi-am pierdut bunul simt, am frica de Dumnezeu”, marturiseste omul.

Din pacate, din cauza varstei, nimeni nu i-a dat o sansa. Barbatul traieste acum din salariul sotiei sale: 1.100 de lei. Din cand in cand, cei trei copii, plecati departe, ii mai ajuta cu ce pot pentru ca nici ei nu o duc prea bine.

Domnul Maricel are 57 de ani dintre care 31 si i-a petrecut la Regia de Transport in Comun din Iasi. In 2009, a fost disponibilizat. Deunazi, cand a aflat ca se fac din nou angajari, si-a incercat norocul. “Au spus ca nu am calitatea sa obtin aceasta functie de mecanic auto, desi, culmea, ei m-au promovat pe aceasta functia asta”, a mai spus omul.

Barbatul a depus azi o cerere la Tribunalul din Iasi, insa, pentru ca sunt atatea persoane cu probleme, mai are de asteptat pana ii va veni si lui randul.

Harta fricii in Capitala: Vezi aici care sunt cele mai periculoase cartiere... Centrele de permanenta nu au pacienti, chiar daca functioneaza in regim de garda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x