Antena Căutare

Un bărbat din Argeș a fost amendat de două ori, după ce a jignit polițiștii pe Facebook! Câți bani a ajuns să datoreze

Un bărbat din comuna Bradu din Argeș a fost amendat de două ori, după ce a publicat pe platforma de socializare Facebook mesaje jignitoare la adresa polițiștilor.

Un bărbat din comuna Bradu din Argeș a fost amendat de două ori, după ce a publicat pe platforma de socializare Facebook mesaje jignitoare la adresa polițiștilor.

Bărbatul, Alin Ioniţă, a fost amendat, în total, cu 700 de lei, pentru că a folosit în mesajele sale apelative care ar leza onoarea şi demnitatea poliţiştilor locali.

Alin Ioniţă a publicat pe Facebook două mesaje la adresa edilului comunei, supărat că primarul din localitate nu ar fi luat măsuri pentru rezolvarea unei probleme la sistemul public de canalizare, potrivit observator.tv.

Imediat după prima postarea a venit şi prima amendă. Bărbatul trebuie să plătească 300 de lei pentru apelativul „fetiţe", la adresa reprezentanţilor poliţiştilor locali.

După prima amendă, bărbatul a mai publicat un mesaj pe Facebook, în care a folosit din nou cuvinte ofensatoare la adresa poliţiştilor locali. De această dată, amenda este de 400 de lei.

Accident în lanț pe Autostrada București – Pitești! Au fost implicate cinci mașini... O femeie a sărit pe geam pentru a fugi împreună cu amantul. Ce a făcut soțul soției infidele!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x