Antena Căutare

Un bărbat din Râmnicu-Vâlcea a mers cu mașina la service, dar a trăit un șoc uriaș! Ce i-a făcut fosta iubită

Un român din Râmnicu-Vâlcea s-a dus cu mașina la service, dar a trăit un adevărat șoc! Ce a găsit mecanicul auto sub mașină întrece orice imaginație! 

Gelozia este greu de stăpânit uneori, mai ales când partenerul nu mai vrea să continue relaţia, iar mulţi nu acceptă despărţirea. A trăit asta pe propria piele un bărbat din Râmnicu-Vâlcea. O fostă iubită, pe care o reclamase la poliţie pentru hărţuire, nu s-a dat bătută cu una, cu două.

Ca să ştie ce face în orice moment, femeia i-a montat un GPS pe maşină. Descoperirea a făcut-o tatăl bărbatului, când a mers la un mecanic.

Ce s-a descoperit sub mașina unui bărbat din Râmnicu-Vâlcea

Bătrânul s-a dus cu maşina la service pentru că trebuia să schimbe nişte piese uzate. Mare i-a fost uimirea când a aflat de la mecanici că are un dispozitiv suspect montat sub autoturism. A pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la 112. Au urmat scene ca-n film, cu mulţi poliţişti şi pirotehnişti.

La faţa locului s-au deplasat ofiţeri SRI care au ridicat dispozitivul respectiv constatând că este vorba despre un GPS de urmărire.

Descoperirea pirotehniştilor l-a lăsat fără cuvinte pe bătrân şi l-a pus pe gânduri. Era clar: cineva îi urmărea toate mişcările.

Vestea a ajuns şi la urechile fiului său. Pentru că folosea şi el autoturismul, bărbatul a identificat rapid suspectul: o fostă iubită geloasă. Deşi îi spusese clar că nu mai vrea să continue relaţia, femeia se ţinea scai de el. Acum, poliţiştii au început o anchetă.

Bărbatul a mai reclamat-o pe femeie pentru hărţuire şi în septembrie.

Închisoare pentru femeia din Gropeni care și-a înjunghiat concubinul... Olt: Fata de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală, a revenit acasă, spunând că a fo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x