Antena Căutare

Un bolovan de gheaţă a căzut din cer şi a spart acoperişul unei case! Localnicii sunt în stare de șoc

Caz misterios în Iaşi, unde o bucată uriaşă de gheaţă a căzut din cer. A fost atât de grea încât a distrus acoperişul unui solar. Proprietarul s-a ferit la timp de proiectil, dar a fost şocat să vadă că blocul de gheaţă are culoarea albastră. A trimis astfel o mostră la Facultatea de Fizică din Iaşi, pentru a lămuri misterul. Specialiştii în aviaţie au deja o ipoteză.

Când bucata enormă de gheaţă a găurit tavanul solarului în care Petru Macarie se afla la lucru, bărbatul a răsuflat mai întâi uşurat că a rămas în viaţă. Deşi a montat cea mai groasă folie protectoare de pe piaţă, proiectilul a trecut cu uşurinţă prin ea.

„Ca fenomen natural ar putea sa fie un fenomen de crestere a unei formatiuni de gheata prin deplasarea fluxului de aer de jos in sus. In anumite conditii se pot forma bucati de gheata foarte mari.” , a explicat proprietarul casei, Petru Macarie.

Fruntașii Europei! Românii sunt pe primul loc în topul cheltuielilor pentru mâncare... Vara indiană colorează grădinile din vestul ţării. În pragul iernii, au înflorit zambilele şi crăiţele, iar pomii au înm...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x