Antena Căutare

„Bunicul meu aproape a învins coronavirusul, la peste 80 de ani, dar este lăsat să moară de foame în spital”. Acuzații grave în Suceava!

Un bunic în vârstă de 80 de ani ar fi lăsat „să moară de foame” în Spitalul Județean din Suceava, unde aproape a învins coronavirusul. 

„Bunicul meu aproape a învins coronavirusul, la peste 80 de ani, dar este lăsat să moară de foame în spital”. Acuzații grave în Suceava!
„Bunicul meu aproape a învins coronavirusul, la peste 80 de ani, dar este lăsat să moară de foame în spital”. Acuzații grave în Suceava!

„Bunicul meu este lăsat să moară de foame la spitalul din Suceava. Rezistă foarte bine la coronavirus, plămânii lui luptă, dar moare de foame și de sete. Este imobilizat la pat și nicio asistentă nu vine să îi dea o gură de apă sau de mâncare.

De asemenea, el are un tratament complex pentru inimă și alte afecțiuni, pe care de o săptămâni nu i l-a administrat nimeni. Repet, bunicul meu aproape a învins coronavirus la peste 80 de ani dar este lăsat să moară de foame în spital de cadrele medicale”, este un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Potrivit acestui mesaj, bătrânul ar fi rămas la mila unui alt pacient, care i-a mai dat să bea apă și să mănânce câte ceva.

„Într-o săptămână de când e internat la Suceava nu a venit niciun medic la el, noroc cu un domn din salon care, din umanitate, i-a mai dat să bea apă și câte o banană sau ce a mai avut și el. Acum acel domn a fost mutat în alt salon, de acum, bunicul meu chiar a rămas fără niciun ajutor, sortit morții. Nu pot să concep că în anul 2020 oamenii sunt lăsați să moară de foame, la propriu, într-un spital”, scrie în mesajul postat pe rețeaua socială, potrivit Antena 3.

Spitalul Judeţean Suceava este în continuare pe avarie. Doar Unitatea de Primiri Urgenţe funcţionează. În saloane, sunt internaţi 206 pacienţi cu coronavirus. Şi, în plină criză, spitalul a rămas fără medic epidemiolog.

Vaccinul împotriva noului coronavirus ar exista deja! De 100 de ani! A luptat împotriva unei boli cumplite!

De altfel, întreg oraşul Suceava intră în carantină. Aceasta este decizia de forţă majoră luată de Guvern printr-o nouă ordonanţă militară, după ce, seara trecută, 13 noi decese cauzate de COVID-19 au fost confirmate aici.

Este vorba despre pacienţi care au murit săptămâna trecută şi pentru care rezultatele testelor au venit cu întârziere. România a trecut deja pargul de peste 2.000 de infectaţi cu noul coronavirus, iar totalul celor care au murit a ajuns la 65.

A scuipat și înjurat medicii, după ce a intrat plin de sânge în Spitalul din Hârșova! „Ar putea avea COVID-19! Ne va fi ... „Le-au dat ordin să îl ducă pe tata direct la groapă! În spital s-a infectat cu COVID-19!”. Fiica unui bărbat decedat di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x