Antena Căutare

Român plecat la cules de sparanghel în Germania, mort de coronavirus. Famila nu-l poate înmormânta acasă

Un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Germania, unde era lucrător sezonier, în regiunea Baden-Wurttemberg, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE), citat de Agerpres.

Român plecat la cules de sparanghel în Germania, mort de coronavirus. Famila nu-l poate înmormânta acasă
Un cetăţean român infectat cu noul coronavirus a murit în Germania

Potrivit ministerului, această persoană a murit sâmbătă iar miercuri autorităţile germane au confirmat faptul că era infectată cu noul coronavirus.

Ultima oră! Alte zece decese înregistrate în România: 372 morți și peste 7.000 de îmbolnăviri cu noul coronavirus


MAE menţionează că cetăţeanul român se afla în Republica Federală Germania din luna martie, activând ca lucrător sezonier.

În ce condiții poți ieși din casă, în noaptea de Înviere, fără declarația pe propria răspundere? Informații de ultimă oră, de la reprezentantul M.A.I.


"Reprezentanţii Consulatului General la Stuttgart sunt în legătură cu membrii familiei cetăţeanului român decedat şi acordă asistenţă, inclusiv pentru demersurile de repatriere a trupului neînsufleţit, în limita competenţelor legale şi cu respectarea legislaţiei statului de reşedinţă", arată MAE.

Tratament la domiciliu. Reguli noi pentru cei care sosesc în România din zonele roşii afectate de COVID-19... Pot lua românii lumină de la Biserică în noaptea de Înviere? Ministrul Vela modifică acordul făcut cu BOR...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x