Antena Căutare

Un elev din Vaslui s-a electrocutat la școală! Ce a făcut cu încărcătorul telefonului mobil, ca să își impresioneze colegii  

elev electrocUn elev în vârstă de 14 ani a fost electrocutat în curtea unei școli din localitatea Gârdești, județul Vaslui, la festivitatea de încheiere a anului școlar. Băiatul a fost transportat de urgență la spital. utat Vaslui

Un elev în vârstă de 14 ani a fost electrocutat în curtea unei școli din localitatea Gârdești, județul Vaslui, la festivitatea de încheiere a anului școlar. Băiatul a fost transportat de urgență la spital.

Elevul s-a electrocutat după ce ar fi vrut să își impresioneze colegii cu un gest teribilist. El a fost transportat de urgență la spital.

„Ambulanța Bârlad a fost solicitată la școala din Gârdești, pentru un băiat de 14 ani care s-a electrocutat în timpul festivității școlare”, a declarat Dan Ungureanu, purtător de cuvânt al Spitalului Județean Vaslui, pentru Antena 3.

„În timp ce era asistat de alte persoane, a introdus încărcătorul în priză, iar celălalt capăt în gură. În momentul respectiv, s-a electrocutat și și-a pierdut cunoștința. Când echipajul nostru a ajuns acolo, copilul era deja conștient”, a mai declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit aceleiași surse, elevul care s-a electrocutat a fost transportat la Spitalul din Bârlad. Băiatul are nevoie de o investigație suplimentară.

Poliţiştii şi conducerea şcolii au deschis anchete pentru a se stabili împrejurările în care s-a electrocutat elevul.

Cum să îți decorezi casa știi. Dar ai aflat și cum s-o izolezi?... Adevăratul motiv pentru care Radu Mazăre se însoară în penitenciar! Mama lui l-a dat de gol: ”Vrea să compenseze dăruire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x