Antena Căutare

Amenzi noi pentru cei care locuiesc la bloc. Ce trebuie să facă Asociațiile de Locatari, până la finalul lunii

Viaţa la bloc ar putea fi mult mai scumpă pentru românii necivilizaţi. Asociaţiile de locatari sunt obligate să adopte până la sfârşitul lunii un regulament de ordine interioară. Iar cei care încalcă prevederile lui pot fi amendaţi chiar de preşedintele de bloc.

Viaţa la bloc ar putea fi mult mai scumpă pentru românii necivilizaţi. Asociaţiile de Locatari sunt obligate să adopte până la sfârşitul lunii un regulament de ordine interioară. Iar cei care încalcă prevederile lui pot fi amendaţi chiar de preşedintele de bloc.

Fiecare Asociaţie de Locatari este obligată să aibă propriul regulament de ordine interioară, arată un ordin al Ministeurului Dezvoltării intrat în vigoare de aproape un an. Termenul limită expiră la sfârşitul lunii.

Printre altele, acest regulament spune că este interzisă depozitarea lucrurilor pe casa scării şi pe celelalte spaţii comune. Dacă un locatar îşi inundă un vecin, atunci trebuie să-i plătească reparaţiile. De asemenea, cei din bloc se obligă să păstreze curăţenia şi să respecte orele de linişte.

Regulamentul poate fi descărcat de pe site-ul Ministerului Dezvoltării. Dar fiecare Asociaţie poate veni cu reguli noi

Legea nu impune şi sancţiuni pentru cei care nu respectă regulile. Dar ele pot fi stablite de regulamentul intern.

Dacă nu întocmesc acest regulament, preşedinţii de asociaţii pot fi amendaţi de autorităţi cu până la o mie de lei.

„Eu sunt în război cu țiganii” - Profesoara „pistolară” își terorizează elevii, cu jigniri și amenințări. De ce nu se ia... VIDEO / Nevoită să își facă temele în întuneric, pe stradă, în timp ce tatăl consuma alcool...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x