Antena Căutare

Un jandarm din Bucureşti, infectat cu coronavirus/ El a fost infectat de o rudă/ Unitatea din care face parte a fost dezinfectată, iar cei cu care a intrat în contact au fost izolaţi

Un jandarm din Bucureşti a fost confirmat cu coronavirus, el intrând în contact cu o rudă bolnavă. Bărbatul a anunţat imediat unitatea din care face parte, find demarată ancheta epidemiologică. Unitatea a fost dezinfectată, iar cei cu care a intrat în contact au fost izolaţi.

Jandarmeria Bucureşti a anunţat, joi, că jandarmul respectiv a contactat virusul în cadrul familial, prin contact cu o rudă.

”Acesta a raportat imediat, iar la nivelul unităţii, au fost luate, de urgenţă, toate măsurile necesare referitoare la izolarea atât a jandarmului în cauză, cât şi a celor cu care a intrat în contact, conform procedurii anchetei epidemiologice, încă din faza în care era doar suspect”, a transmis jandarmeria Bucureşti.

Sursa citată a precizat că, la nivelul unităţii, au fost luate măsuri de igienizare şi dezinfecţie preventive care să asigure condiţiile optime de exercitare a atribuţiilor tuturor cadrelor militare.

Sursa : news.ro

Bărbat infectat cu coronavirus, apel de pe patul de spital, după ce a văzut doi oameni murind: ”Luați totul în serios. S... Cum ar putea România să evite un scenariu similiar cu cel din Italia, care are mii de decese. Alexandru Rafila, ferm: ”T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x