Antena Căutare

„Am văzut coronavirusul faţă în faţă! Mi-am amintit de serialul Cernobîl“. Un medic SMURD din București, dezvăluiri ce îți vor da fiori!

Un medic SMURD de la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca din București a povestit pe internet  experienţa transportării unei persoane infectate cu temutul COVID-19. 

„Am văzut coronavirusul faţă în faţă! Mi-am amintit de serialul Cernobîl“. Un medic SMURD din București, dezvăluiri ce îți vor da fiori!
Un medic SMURD din București, dezvăluiri ce îți vor da fiori!

Medicul a spus că infectarea cu noul coronavirus nu se aseamănă deloc cu gripa, descriind situaţia unui pacient bolnav de COVID-19, pe care l-a transportat, duminică seara, la spital.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doctorul a spus că i-au venit în minte imagini din serialul HBO „Cernobîl”.

„Vai şi amar! Mai rău ca la puşcărie!”. Un român vindecat de COVID-19, în Timișoara, declarații uluitoare despre cum a fost tratat în spital!

„În acel moment mi-au venit în minte imagini din serialul HBO «Cernobîl», în care soldaţii de acolo, echipaţi similar ca şi noi, se luptau cu un duşman invizibil de care nu aveau habar... M-am întors la spital după îndeplinirea misiunii cu costumul de spital pe care îl aveam pe sub echipamentul de protecţie, ars şi decolorat de substanţele cu care am fost decontaminaţi. La sfârşitul gărzii m-am dus acasă la cei doi copii ai mei, cu gândul pe care fiecare dintre noi probabil că îl are: «mie aşa ceva nu mi se poate întâmpla»”, a relatat medicul.

„Vai şi amar! Mai rău ca la puşcărie!”. Un român vindecat de COVID-19, în Timișoara, declarații uluitoare despre cum a f... Industria ospitalităţii, afectată puternic de răspândirea coronavirusului! La cât vor ajunge pierderile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x