Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Un polițist cu Covid-19, lăsat „în agonie” de DSP! Ce i s-a întâmplat când a ajuns la spital. „Are doi copii mici, și ei testați pozitiv. Starea lor s-a agravat”

Update: Polițistul infectat cu coronavirus care a fost „lăsat în agonie de DSP, alături de copiii lui mici, a fost transportat la un spital din București. 

Un polițist cu Covid-19, lăsat „în agonie” de DSP! Ce i s-a întâmplat când a ajuns la spital. „Are doi copii mici, și ei testați pozitiv. Starea lor s-a agravat”

Hepta

„Urmare a mediatizării de către organizația noastră a situației dramatice prin care trece colegul nostru Buciuc Ciprian din cadrul Secției Regionale de Transporturi București, infectat cu Covid-19, directorul DSP București, Oana Nicolescu a intervenit, iar în acest moment colegul nostru împreuna cu soția și cei doi copii minori sunt internați într-o rezervă a Institutului Matei Balș, fiind sub observație medicală, unitatea spitalicească făcându-le analize la sânge și analize cu raze X.

Stăm și ne întrebăm retoric, ce s-ar fi întâmplat cu această familie dacă nu mediatizam acest caz revoltător, în condițiile în care situația era destul de critică? Oare ce se întâmplă cu cei de care noi nu știm și care la fel de probabil sunt trimiși acasă, aceștia mor cu zile, așteptând să devină niște cifre la secțiunea ”DECEDAȚI” din situația zilnică transmisă de MAI”, a scris Sindicatul Europol, pe Facebook.

Știre inițială:

Un poliţist infectat cu coronavirus a fost „lăsat în agonie de DSP”. Starea sa, precum și cea a celor doi copii mici ai său s-a agravat, a transmis Sindicatul Europol.

Sindicaliştii povestesc că, atât poliţistul, cât şi soţia şi cei doi copii – unul de trei ani, altul de două luni - au fost infectaţi cu noul coronavirus şi au solicitat Ambulanţa, având în vedere că aveau simptome.

Ambulanţa a venit după 48 de ore, iar odată ajunşi la spital au fost trimişi acasă în izolare, întrucât nu mai sunt locuri pentru internare. Starea tuturor s-a agravat, afirmă sindicalişii.

„Nici poliţiştii care pe toată perioada pandemiei au fost în linia întâi, nu au fost «iertaţi» de infectarea cu virusul Sars-Cov-2, momentan existând peste 1.000 de colegi infectaţi. Şi colegul nostru Buciuc Ciprian din cadrul Secţiei Regionala de Politie Transporturi Bucureşti a fost confirmat pozitiv luni, 27.07.2020, împreună cu soţia şi cei 2 copii, în vârstă de 3 ani şi respectiv 2 luni.

După ce sâmbătă au fost testaţi de către DSP la domiciliu, luni, 27.07.2020, au primit răspunsul că, fiind confirmaţi pozitiv, DSP va trimite o ambulanţă pentru evaluarea clinică, deşi aceştia au manifestat în toată această perioadă stări febrile, dureri de cap, vomă şi dificultăţi grave de respiraţie”, au transmis, joi, printr-un conunicat de presă, reprezentanţii Sindicatului Europol.

Descoperire de ultim moment despre COVID-19! Oamenii înalți, în pericol mai mare de îmbolnăvire! De la ce înălțime se dublează riscul

Potrivit acestora, „ambulanţa abia după două zile a venit, în data de 29.07.2020, transportându-i ulterior la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti”.

„După o evaluare sumară, au fost puşi să semneze că se vor interne la domiciliu, pe motiv că nu mai sunt locuri disponibile, deşi aceştia au susţinut că starea lor de sănătate precară le-ar putea pune în pericol viaţa”, au mai transmis sindicaliştii.

O grupă sanguină ține COVID-19 la distanță! Care sunt oamenii de care noul coronavirus nu se apropie la fel de ușor

Aceştia relatează că, în cursul zilei de joi, poliţistul a luat din nou legătura cu DSP Bucureşti, deoarece se simte mai rău.

„Dificultăţile de respiraţie s-au agravat, atât pentru el, cât şi pentru copii, manifestând stări de vomă cu cheaguri de sânge, starea sa de sănătate şi a acestora fiind deteriorată în condiţiile în care el şi familia sa nu au fost evaluaţi medical de un specialist.

DSP Bucureşti l-a pus în aşteptare, menţionând că vor trimite o ambulanţă, deşi în urmă cu numai două zile au spus la fel şi au trimis după mai bine de 48 ore. Din moment în moment, starea colegului şi a familiei acestuia se poate agrava, aceştia fiind neputincioşi în faţa unui sistem depăşit de situaţie”, au mai scris sindicaliştii.

Lista de alimente ce te protejează împotriva COVID-19! Brânza cu mucegai, între ele! „Pacienții care au murit nu aveau în corp vitamina ce se găsește în acestea”

Aceştia afirmă că „e strigător la cer ceea ce se întâmplă cu cei infectaţi cu coronavirus, haosul şi indolenţa domnind în instituţiile statului cu atribuţii în combaterea pandemiei”.

„Sunt impardonabile greşelile pe care le fac cei care sunt puşi să gestioneze această situaţie delicată, iar asta nu poate fi decât o dovadă a incompetenţei care a acaparat sistemul public de sănătate din România”, au încheiat sindicaliştii.

Recomandari