Antena Căutare

Un român este de-a dreptul șocat după ce și-a pierdut în parcare portofelul cu mulți bani și acte. Ce s-a întâmplat

Nu există zi de la Dumnezeu în care să nu fim șocați de răutățile pe care le facem pentru bani, dar și de cum se fură fără milă.

Un bărbat din București și-a pierdut portofelul cu o sumă mare de bani, carduri bancare și toate actele! Ce a făcut persoana care a găsit portofelul pierdut în parcare! Proprietarul este încă șocat: "Deși m-aș fi bucurat enorm să îl primesc înapoi ..."

Nu există zi de la Dumnezeu în care să nu fim șocați de răutățile pe care le facem pentru bani, dar și de cum se fură fără milă.

Românii sunt catalogați pentru necinste și minciună, dar se pare că există și persoane care ne dau adevărate lecții de viață și ne demonstrează contrariul.

Într-un grup de pe o rețea de socializare, un bărbat a povestit ieri întâmplarea vieții lui. Acesta pierduse în parcarea unui supermarket un portofel plin de bani, acte și carduri. Mare i-a fost mirarea când a văzut ce s-a întâmplat la 30 de minute după pierdere:

"Am pierdut acum 30 de min portofel cu acte, carduri, plus 1.000 de lei cash in parcare la Mega Image de langa Primarie. Desi m-as fi bucurat enorm sa il primesc inapoi chiar si fara bani, o doamna cu un copil l-a gasit si l-a lasat la personalul Mega cu absolut tot ce era in el, fara sa lase un numar de telefon, fara sa astepte o recompensa (m-as fi bucurat totusi sa ii dau toti banii din portofel pentru gestul care l-a facut si pentru cinstea si corectitudinea de care a dat dovada)
Multumesc din suflet doamna! Cand vad asa oameni renaste speranta in mine ca tara asta poate mult mai mult decat atat!
"

O persoană demnă de admirație și un exemplu pentru toți cei care trec prin această situație!

Sursă: Grup Facebook "Noul Popesti-Leordeni"

Cutremur în România în această dimineață! Unde s-a produs și ce magnitudine a avut... Un bărbat a scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la Spitalul Judeţean Craiova, de la o înălţime de trei metri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x