Antena Căutare

Un strand din Marghita de 1,5 milioane de euro exista doar in fotografii trucate

Un strand din Marghita care a costat aproape un milion si jumatate de euro exista doar in fotografii. Mai exact, in fotografiile trimise de primarul orasului catre Ministerul Dezvoltarii pentru a justifica banii investiti.

Voia buna si oamenii care fac baie in piscina par insa un trucaj. Cel putin asta cred locuitorii din zona, care spun ca strandul nu a functionat nicio zi.

Distractie mare in strandul din Marghita. Oamenii fac baie in piscina, folosesc topoganul sau incearca bazinul cu apa termala. Totul arata impecabil. Cel putin in pozele pe care primarul orasului le-a trimis sefilor de la ministerul Dezvoltarii. Primarul sustine insa ca strandul este functional si pozele sunt cat se poate de reale.

“Am facut poza ca sa se vada si la minister care este functional, nu ca a fost deschis. Daca era sa truchez o poza atunci puneam si pe margine 3 -4 oameni. Acolo a fost un proiect implementat prin minister, toate deconturile au fost prin minister”, a spus primarul Dorel Talpos.

Iar lucrarea a fost controlata in amanunt de Ministerul Dezvoltarii, sustine primarul Marghitei. Pe hartie, strandul ar fi trebuit sa fie vizitat de 300.000 de clienti romani si straini anual.

Pentru cei 1,4 milioane de euro, firma executanta trebuia sa faca un parc balnear de 10 hectare, cu 2 bazine, vestiare si grupuri sanitare, terenuri de sport, drum de acces, parcari, alei, trotuare, canalizare si statie de epurare.

In realitate, strandul nu poate fi folosit, pentru ca nu are canalizarea racordata la cea a orasului.



Foto:amfostacolo.ro

Badea: "Daca furnizorii de cablu ar putea fi schimbati din telecomanda, RCS ar avea o mare problema"... Un avion utilitar a aterizat fortat in Prahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x