Antena Căutare

Un tânăr a fost bătut crunt de un taximetrist pentru că a vrut să fumeze în mașină: ”M-a lovit cu pumnii și cu picioarele!”

Un tânăr care voia să fumeze în taxi a avut parte de o pedeapsă cruntă. Taximetristul l-a dat jos şi l-a lovit cu pumnii şi picioarele. Totul a fost filmat de martori, cu telefonul mobil. Bărbatul extrem de agresiv nu s-a oprit nici măcar atunci când clientul cerea disperat ajutor la 112. Vă avertizez, imaginile care arată încă o dată violenţa din trafic vă pot afecta emoţional! 

Un tânăr a fost bătut crunt de un taximetrist pentru că a vrut să fumeze în mașină: ”M-a lovit cu pumnii și cu picioarele!” Galerie
Un tânăr a fost bătut crunt de un taximetrist

Scenele au avut loc la 5 şi jumătate dimineaţa în apropierea unei pieţe din sectorul 4. În timp ce este lovit cu pumnii, tânărul de 30 de ani pune mâna pe telefon şi sună la 112. Taximetristul îl urmăreşte şi îi aplică noi lovituri.

Apelul de ajutor îi enervează şi mai tare pe taximetrist. Îl aruncă la pământ şi-l loveşte cu picioarele. Clientul reuşeşte să se ridice, dar nu scapă de ploaia de lovituri. Strada estre pustie. La un moment dat, un taxi opreşte în dreptul lor. Se observă că şoferul ezită. Nu se ştie dacă să reacţioneze sau nu. Apoi, filmarea se încheie.

Atât clientul cât şi taximetristul au fost găsiţi aici de către poliţiştii secţiei 16. Şoferul şi-a motivat gesturile violente spunând că tânărul l-ar fi înjurat. Motivul: nu i-ar fi permis acestuia să fumeze în maşină. Toată scena a fost filmată de către cineva care se afla în parcarea supraetajată de vizavi.

Niciunul dintre protagonişti nu a făcut plângere la poliţie. Taximetristul, în vârstă de 32 de ani, este cercetat de poliţişti.

”În cauză a fost întocmit un dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe şi cercetările urmează să fie continuate sub suporavegherea Parchetului de pe llângă Judecătoria sector 4.”, precizează insp. princ. Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei.

Chiar înainte de Revelion, un alt atac brutal a fost filmat în Capitală. Un taximetrist a bătut un client până l-a lăsat inconştient. În fiecare an, în România au loc peste 300 de incidente în care sunt implicaţi şoferi de taxi.

Noi elicoptere SMURD pentru situaţii de urgenţă. Ministrul de Interne a găsit piloți și vrea piste de decolare și ateriz... Românii au pretenţii tot mai mari la locul de muncă. Cum arată jobul ideal pentru tineri în anul 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x