Antena Căutare

Alin a fost scos din mașină inconștient, cu fața mutilată! Prietenii, apel sfâșietor: "Măcar un ochi să salveze, ca să-şi vadă băiatul cum creşte mare!”

Un tânăr din Botoșani, care se grăbea acasă, la fiul lui de doar un an, trece prin momente dramatice, în urma unui accident teribil. 

Un tânăr din Botoșani, care se grăbea acasă, la fiul lui de doar un an, trece prin momente dramatice, în urma unui accident teribil.

Alin Anghelache are 30 de ani, este tăticul unui băiețel de doar un an de zile, iar pentru a-și continua viața ca înainte are nevoie de mare ajutor.

Zilele trecute, acesta se grăbea să ajungă acasă. La un moment dat, însă, pe drumul dintre Săveni și Botoșani, el a intrat cu viteză într-o bornă kilometrică. A supraviețuit impactului, însă a ajuns la spital cu fața mutilată, cu ambii ochi sparți.

Bărbatul de 30 de ani a fost transportat de urgență la spitalul din Iași, însă pentru a-și recăpăta vederea, el are nevoie de o intervenție chirurgicală în străinătate.

”Are acasă un băiețel de un anișor pe care l-a văzut ultima dată și a putut să se bucure de zâmbetul lui pe 9 martie, cu o zi înainte de tragedie. Nu âși dorește de la viață decât să poată parțial să-și recapete vederea, măcar un ochi să fie salvat. Dorința ce arde în el este să-și vadă băiatul crescând. La noi în țară nu există aparatura necesară pentru a putea fi salvat, motiv pentru care i s-a sugerat să meargă în Elveția. Costurile sunt, însă, extrem de ridicate, așa că apelez la bunătatea oamenilor care își doresc să doneze din puținul lor pentru Alin. Vrem ca Alin să-și poată vedea familia de Paște. Vrem să-i redăm lumina.”, se arată în apelul lansat pe rețelele de socializare de prietenii lui Alin, potrivit Botoșaninews.ro.

Simulare Bac 2019 edu.ro. Ordinul Ministerului Educației și tot ce trebuie să știi... Simulare Bac 2019. Programul fiecărei probe și când se afișează rezultatele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x