Antena Căutare

Un tanar din Iasi, injunghiat fara motiv intr-o sala de jocuri

Un tanar de 22 de ani, din Iasi, a ajuns azi-noapte la spital, dupa ce a fost atacat intr-o sala de jocuri din oras. Doi indivizi, care se pare ca erau sub efectul substantelor etnobotanice, l-au injunghiat cu un cutit. Politistii ii cauta acum pe agresori in tot orasul.

Nici nu avea cum sa riposteze. Cei doi tineri l-au luat prin surprindere. Pana sa aiba timp sa reactioneze, tanarul a vazut ca oricum nu mai are cui sa intoarca pumnii primiti. A reusit insa sa cheme ajutoare.

Din spusele victimei si ale angajatului salii de internet, se pare ca cei doi agresori aratau ca si cum ar fi consumatori de substante etnobotanice.

Tanarul a fost transportat la spital pentru ingrijiri si acum se afla in afara oricarui pericol. Politistii au pornit inca de azi-noapte pe urmele celor doi agresori, insa nu au reusit sa dea de urma lor.

Agresiunea a fost suprinsa de o camera de supraveghere din sala de internet. Dupa ce vor viziona imaginile, oamenii legii spera macar sa afle identitatea celor doi.


Documente SRI: SOV, implicat in falimentarea controlata a Petromservice... VIDEO! Alba: Jaf la minut, cu un pistol de jucarie, la o benzinarie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x