Antena Căutare

Un taximetrist din Botosani a fost injunghiat in gat de un client

Cursa de cosmar pentru un taximetrist din Botosani. Omul a fost injunghiat in gat de un client, in timp ce astepta sa fie platit. Agresorul, un tanar in jur de 20 de ani a disparut in noapte dupa ce a lovit. Cu ultimele puteri, taximetristul a reusit sa conduca la spital, unde a intrat direct in sala de operatii. Medicii au reusit sa-i salveze viata.

In masina taximetristului a urcat un tanar. Parea ca va fi o cursa ca oricare alta, dar cand au ajuns la destinatie, in loc sa fie platit, taximetristul a fost la un pas sa plateasca, nu oricum, ci cu propria viata.

Pasagerul l-a injunghiat pe sofer in torace si in gat in momentul in care a venit momentul platii. Tanarul a fugit din taxi fara sa priveasca inapoi. Soferul, plin de sange, a gasit puterea sa conduca pana la spital. Omul a fost dus direct in sala de operatii.

Intre timp, mai multi taximetristi s-au adunat in fata spitalului. Colegii victimei se tem acum sa se intoarca pe strazi. Agresorul este in libertate, dar politistii sunt pe urmele lui. si sunt "inarmati" cu o manusa pe care acesta a uitat-o in taxi.

SPECIAL: Bogdan Mihai, "Printul Operei" din Romania... Un baietel de cinci ani a fost spulberat de un sofer beat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x