Antena Căutare

Un TIR încărcat cu 42 de tone de azotat de amoniu s-a răsturnat pe DN2C, la 2 kilometri de Padina. Mihăileşti la indigo?

Pericol de incendiu pe un drum din Buzău! Un TIR încărcat cu nitrat de amoniu s-a răsturnat pe DN2C, la 2 kilometri de comuna Padina.

Pericol de incendiu pe un drum din Buzău! Un TIR încărcat cu nitrat de amoniu s-a răsturnat pe DN2C, la 2 kilometri de comuna Padina.

Este vorba despre un TIR înmatriculat în Bulgaria, încărcat cu 42 de tone de azotat de amoniu.

Potrivit polițiștilor, șoferul bulgar ar fi declarat că a intrat în balans din cauza încărcăturii prea mari sau a vântului. Polițăștii de la Secția pogoanele sunt cei care au izolat zona și au anunțat incidentul la ISU Buzău.

Zona este izolată pe o rază de un kilometru. Potrivit ISU Buzău, la fața locului s-au deplasat 4 autospeciale cu apă și spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD.

Teoretic, în acest moment nu ar mai fi niciun pericol

Accidentul a avut loc la 2 kilometri în afara comunei Patina și astfel nu s-a pus problema evacuării în zonă.

Un incendiu a izbucnit la Fabrica de Confecții din Târgu-Jiu. Sunt depozitate multe materiale combustibile în încăpere... Vestea pe care toți românii au așteptat-o! Cât vom plăti iarna aceasta pentru căldură și curent!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x