Antena Căutare

Un tren marfar a deraiat pe ruta Baia Mare - Dej. Traficul va fi întrerupt trei zile

Traficul feroviar pe ruta Baia Mare - Dej va fi întrerupt trei zile.Asta, după ce, azi noapte,zece vagoane ale unui tren marfar, încărcate cu sare, au deraiat în staţia Letca

Traficul feroviar pe ruta Baia Mare - Dej va fi întrerupt trei zile.Asta, după ce, azi noapte,zece vagoane ale unui tren marfar, încărcate cu sare, au deraiat în staţia Letca.Nu sunt victime, însă lucrările de refacere a infrastructurii afectate vor dura minimum trei zile, au declarat reprezentanţii CFR.

Potrivit sursei citate, zece vagoane din cele 29 ale garniturii au ieșit de pe șine, iar opt dintre acestea sunt răsturnate. O echipă operativă a ISU Sălaj este la fața locului, în zonă urmând a ajunge și o macara care să ridice vagoanele.

De asemenea, Lucian Jacodi a precizat că pasagerii trenurilor de călători care trebuiau să circule pe ruta respectivă au fost și vor fi preluați cu autocare până la reluarea traficului feroviar.

Atenție, șoferi! Poliția Română vine cu „surprize-surprize” moderne: radare cu laser. Nu ai cum să scapi!... O săptămână de vacanță pentru cei mici! În toamnă, școala începe pe 12 septembrie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x