Antena Căutare

Un val de aer polar se îndreaptă către România! Când apar primii fulgi de zăpadă

România simte primele ameninţări ale iernii! În aproape jumătate de ţară vor fi ninsori şi aer polar în următoarele două zile.

România simte primele ameninţări ale iernii! În aproape jumătate de ţară vor fi ninsori şi aer polar în următoarele două zile.

Ne aşteaptă viscol, rafale de peste 100 de kilometri pe oră şi temperaturi de minus 30 de grade. Urmează o iarnă grea şi scumpă. Analiştii vorbesc despre preţuri mai mari la energie electrică şi la gaze.

Sunt primele semne ale celei mai crunte ierni din ultimii cinci ani, spun specialiştii. Ne aşteaptă luni de viscol şi temperaturi de până la minus 30 de grade Celsius.

E iarna fenomenelor periculoase. Primele semne s-au văzut la munte. Dar acum, meteorologii vorbesc despre ninsori puternice chiar şi în oraşe. Tot centrul şi nord-vestul ţării sunt ameninţate.

Acest episod de iarnă autentică este determinat de o pătrundere de aer rece, dinspre nordul continentului, inclusiv la nivelul norilor. Din această noapte, la munte va ninge viscolit şi se va depune strat de zăpadă.

În orele următoare, vântul va sufla şi cu 90-100 de km pe oră la rafală, iar mâine cu viteze de 60-80 de kilometri pe oră. Şi ca să vă daţi seama cât de mult se răceşte, de mâine, inclusiv în zonele mai joase din Bihor, Maramureş şi Transilvania, va ninge.

Ce numere trebuie să joci la loto ca să câștigi, în funcție de zodie! Nu vei da greș cu aceste ponturi!

În Bistriţa-Nădăud, oamenii au fost surprinşi de lapoviţă şi temperaturi aproape de îngheţ. Doar autorităţile stau liniştite.

Dar calculele ar putea fi date peste cap. Meteorologii au avertizat în mod repetat că România va înfrunta una dintre cele mai dure ierni.

Luna ianuarie va fi cea mai grea, cu temperaturi care vor coborî şi mai jos de minus 25 de grade Celsius.

Semnul clar că starea Regelui Mihai este CRITICĂ! S-a întâmplat în urmă cu două ore: „Este un gest normal. Vă rog să fiț... Urmărire ca-n filme la Târgu Neamţ! Polițiștii au tras după un șofer fugar! Un agent a filmat totul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x