Antena Căutare

Unii se vor îndrăgosti, alții se vor despărți! Horoscopul dragostei se ține de șotii săptămâna aceasta!

Unii se vor îndrăgosti, alții se vor despărți! Uite ce îți rezervă astrele în ceea ce privește dragostea, în perioada 14-20 septembrie.

Unii se vor îndrăgosti, alții se vor despărți! Uite ce îți rezervă astrele în ceea ce privește dragostea, în perioada 14-20 septembrie.

Berbecii vor constata că cei din jur au reacții ciudate, motiv pentru care trebuie să ceară explicații. Aparențele pot fi cam înșelătoare.

Taurii au parte de o săptămână în care dorința de iubire este accentuată. Au nevoie de multă apropiere și comuniune sufletească, potrivit Antena Stars.

Femeile acestea sunt MAESTRE în pat! Topul celor mai bune ZODII când vine vorba de clipe fierbinţi!

Horoscopul dragostei ascunde multe surprize

Gemenii sunt joviali și vor cunoaște persoane noi. Jucăuși și vorbăreți, cei singuri vor avea parte de numeroase flirturi.

Ferește-te de aceste ZODII! Nu e de glumă cu ei! Horoscopul răzbunătorilor îți arată cu cine ai de-a face!

Racii au nevoie de pasiune. Pentru cei care au deja partener va fi o perioadă minunată, iar cei singuri trebuie să găsească sursa nemulțumirilor de acum.

Leii vor să se simtă bine în pielea lor, dar asta îi poate face prea concentrate pe propria persoană. Atenție la declarațiile prea sincere.

Ultimă oră! A fost anunţat oficial când începe şcoala în acest an! Decizia finală a Ministerului Educaţiei... Clopoţelul sună astăzi pentru trei milioane de elevi şi preşcolari! Care este structura anului şcolar, după modificările...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x