Antena Căutare

UPDATE! Adrian Paunescu a avut mai multe opriri cardiace

Medicii care au grija de Adrian Paunescu spun ca prognosticul asupra starii de sanatate a poetului ramane "extrem de rezervat". Poetul este internat de saptamana trecuta la Spitalul Floreasca din Capitala, iar starea lui s-a agravat foarte mult dupa ce a intrat in stop cardiac.

UPDATE 19:30



UPDATE 17:05:
"Starea pacientului este extrem de grava. Se pare ca boala depaseste sursele noastre terapeutice, nu stim in ce masura vom reusi sa mai facem fata in continuare",




Medicii au intrat in alerta inca din noaptea de marti spre miercuri, cand au constatat oprirea batailor inimii. Pacientul este ventilat mecanic pentru sustinerea functiei respiratorii.



Adrian Paunescu este internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice.

Vezi scrisoarea impresionanta a Anei-Maria, fiica lui Adrian Paunescu, catre poet!

Si lumea fotbalului este alaturi de poetul Adrian Paunescu, omul care a scris imnurile pentru doua echipe fanion: Craiova şi Rapid, dar si cel care l-a readus pe Hagi la nationala pentru o victorie istorica cu Ungaria.

Intra pe gsp.ro pentru a rememora momentele magice traite de Adrian Paunescu alaturi de sport!

Foto: Intactimages

Profesor navetist in Romania, cercetator de renume in SUA... Vezi scrisoarea impresionanta redactata de Ana-Maria, fiica lui Adrian Paunescu, catre poet!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x