Antena Căutare

UPDATE! Jaf la un magazin de bijuterii din Bucuresti

Tentativa de jaf la o casa de amanet din Bucuresti. Un individ a spart vitrina unitatii dar a fost vazut de un trecator. Barbatul a sunat la 112 si a alertat politia iar bijuteriile au fost recuperate.

UPDATE 15.30: Potrivit politiei, hotul ar fi reusit sa fuga cu circa 500 de grame de aur. Camerele de supraveghere ale magazinului au surprins intreg jaful.

Reporterul Antena 3 a relatat ca individul a spart una dintre vitrine si ar fi reusit sa fuga cu o parte din bijuterii. Politia il cauta la acest moment pe individ.

Casa de amanet se afla in zona Campia Libertatii. Vanzatoarea a declarat politistilor ca a fost amenintata cu un pistol de catre agresor. Acesta avea fata acoperita, conform purtatorului de cuvant al Politiei Bucuresti, Diana Sarca.

Barbatul a spart una dintre vitrine, de unde a luat mai multe bijuterii.

Nici o persoana nu a fost ranita in urma incidentului. Politia incearca la aceasta ora sa dea de urma individului si sa evalueze valoarea prejudiciului.

Foto: Intactimages

Proiect de lege: Mascatii care gresesc adresa, obligati sa plateasca despagubiri... Incendiu la fabrica de confectii a senatorului PDL Sorina Placinta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x