Antena Căutare

UPDATE! Vamesii de la Siret, retinuti pentru luare de mita si trafic de tigari, la DNA Bucuresti

Luare de mita si favorizare a traficului de tigari de contrabanda la frontiera. Surse judiciare sustin ca sase luni au fost filati politistii de frontiera si vamesii de la Siret. Azi-dimineata, procurorii DNA si ofiterii DGA au descins in forta. Simultan, s-au facut perchezitii in Vama Siret, dar si la locuintele suspectilor. 77 de angajati ai politiei de frontiera Siret, in frunte cu seful lor, sunt anchetati in acest dosar greu de coruptie.

UPDATE 16.30: Primele dube cu politisti de frontiera si vamesi acuzati in ancheta de la Siret, privind contrabanda cu tigari si luare de mita, au ajuns la Bucuresti, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie, in jurul orei 16.00. Acuzatii au fost coborati din dube si introdusi in sediul institutiei, unde vor fi audiati

Vama este in prezent blocata, iar cozile de masini se intind pe mai multi kilometri. Potrivit primelor informatii, vamesii sunt cercetati pentru facilitarea contrabandei cu tigari. Aproximativ 70-80 de politisti au fost retinuti, fiind acuzati de luare de mita.


Ofiterii Directiei Generale Anticoruptie si procurorii anticoruptie fac perchezitii atat la sediul vamii, cat si la domiciliile politistilor si vamesilor retinuti. Filajul in acest caz a inceput in urma cu sase luni, potrivit unor surse judiciare.

Activitatea in Vama Siret este complet blocata. In vama sunt si mai multe masini de politisti mascati.



Primarul comunei Pantelimon, propus pentru arestare... VIDEO! Accident de munca in Portul Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x