Antena Căutare

UPDATE! Vrajitoarea Melissa a fost arestata

Vrajitoarele Vanesa si Melissa, acuzate de santaj si inselaciune, vor fi arestate pentru 29 de zile. Decizia a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti. In acelasi dosar vor fi arestate alte doua persoane.

UPDATE 23:59: Vrajitoarea Rada Minca, alias Melissa, a fost gasita de politisti si dusa in arest, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Ilfov. Vanesa e cautata in continuare de politisti.

UPDATE 18.30: Vrajitoarele Vanesa si Melissa au fost date in urmarire generala dupa ce politistii au descins la locuintele acestora pentru a pune in aplicare mandatele de arestare, dar nu le-au gasit.

Roxana Lider, cunoscuta drept Vanessa, si Rada Minca, cunoscuta drept Melissa, sunt acuzate ca ar fi obtinut sute de mii de euro de la vedetele care cred ca magia le va rezolva problemele.

Cele doua ar fi inselat si santajat mai multe persoane, printre care si Oana Zavoranu (care le-ar fi dat bani, doua case si un autoturism Porsche), Mihaela Borcea, Corina Chiriac si cantareata Inna (Elena Apostoleanu), sustin surse judiciare.

Toata ancheta a fost declansata dupa ce Oana Zavoranu a depus plangere. Oficial, Vanessa, zisa Regina magiei albe, ar fi primit 3.000 de lei de la Oana Zavoranu pentru a indeparta farmecele ce i-ar fi fost facute de mama si socrii sai, procurorii declansand in acest caz cercetari cu privire la inselaciune si santaj.

Procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Ilfov efectueaza cercetari intr-o cauza ce are ca obiect savarsirea unor infractiuni de inselaciune si santaj, in decembrie, incepandu-se urmarirea penala "in rem", informa, marti, Ministerul Public.

In contextul acestor cercetari, marti dimineata, ofiteri de politie au efectuat o serie de 12 perchezitii domiciliare. "Din cercetarile efectuate pana in acest moment procesual, a reiesit faptul ca, in perioada februarie-octombrie 2011, partea vatamata Z.I. (Zavoranu Ioana-n.r.) a fost contactata de o persoana necunoscuta, care s-a recomandat ca fiind vrajitoarea de magie alba "Vanessa" care, sub pretextul efectuarii unui ritual de indepartare a farmecelor si blestemelor ce ar fi fost facute de mama si socrii partii vatamate, a determinat-o pe aceasta sa-i plateasca suma de 3.000 lei", precizeaza sursa citata. In cauza au loc audieri, urmand a se aprecia asupra masurilor procesuale care se impun in raport cu situatia de fapt.


foto: Jurnalul.ro

VIDEO! Un politist baut la volan a provocat un accident rutier in Popesti-Leordeni... Vicepresedintele CJ Ilfov, Gheorghe Roman, retinut in dosarul spagilor pentru primariile Jilava si Snagov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x