Antena Căutare

Val de cutremure în România, în noaptea de joi spre vineri! Două seisme s-au produs la interval de câteva ore 

România s-a cutremurat în noaptea de joi spre vineri, când două seisme s-au produs, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea. 

România s-a cutremurat în noaptea de joi spre vineri, când două seisme s-au produs, la interval de câteva ore, în zona seismică Vrancea.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, două cutremure s-au produs în regiunea Vrancea.

Primul s-a produs la 00:39, în zona Vrancea, la o adâncime de 70 de kilometri și a avut magnitudinea de 2,9. Al doile a avut loc la ora 02:59, la o adâncime de 74 de kilometri și a avut o magnitudine de 2,8.

Săptămâna trecută, pe 2 octombrie, un cutremur cu magnitudinea de 3,6 a avut loc în județul Vrancea, la o adâncime de 145 de kilometri.

Mai mult, anul acesta, cel mai puternic cutremur înregistrat a avut o mangitudine de 4,5 pe scara Richter. S-a produs pe data de 3 septembrie 2019, tot în zona seismică Vrancea, notează Mediafax.ro.

În luna septembrie au avut loc patru cutremure de magnitudine însemnată. Toate cutremurele înregistrate în septembrie au fost aproape de a atinge magnitudinea 4 grade pe scara Richter, conform Mediafax.

Tamara Buciuceanu-Botez va fi înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri... Moment de groază la metrou! O femeie a fost împinsă în fața trenului! Oamenii au început să țipe! Atenție, imagini ce vă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x