Căutare Live

Vestea momentului! Când se schimbă ORA și ce noutate URIAȘĂ se pregătește

Ora de vară ar putea deveni istorie în Europa, inclusiv în România. Cel mai mare sondaj online din istoria Uniunii Europene arată că 80 la sută dintre respondenţi susţin renunţarea la ora de vară. Când se va întâmpla marea schimbare?

Cei care cer renunţarea la ora de vară susţin că rezultatele promise sunt, de fapt, inexistente. Principalul beneficiu urmărit era acela de a reduce consumul de electricitate.

CÂND SE SCHIMBĂ ORA. Dar Comisia Europeană a descoperit că schimbarea orei nu conduce automat la economisire. În timp ce milioane de oameni se plâng de tulburări de somn, de nervozitate şi lipsa concentrării. Din 2002, mecanismul trecerii la ora de vară a fost uniformizat în toată Uniunea Europeană.

CÂND SE SCHIMBĂ ORA. Ceasurile se dau cu o oră înainte în ultima duminică din luna martie şi cu o oră înapoi în ultima duminică din octombrie.

În urma sondajului la care au participat aproape cinci milioane de europeni, Comisia va stabili în perioada următoare dacă va da sau nu o directivă privind desfiinţarea acestui sistem.

A MURIT sub privirile îngrozite ale unui COPIL. Un bărbat a fost înghițit de ape, după ce a căzut dintr-o barcă... APEL CĂTRE POPULAŢIE! Ajutaţi-ne să găsim un copil bolnav de AUTISM, dispărut de acasă!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri