Antena Căutare

Victor Ponta: "La Oltchim s-au comis fapte de natura penala"

In cazul Oltchim s-au comis fapte de natura penala, a declarat premierul Victor Ponta, care si-a exprimat speranta ca Parchetul si prim-adjunctul procurorului general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, Daniel Morar, sa-i ancheteze corect pe cei implicati, nu doar pe adversarii USL

"Intr-adevar, in cazul Oltchim s-au comis fapte de natura penala, documente bancare false si nu pot decat sa cer Justitiei sa fie egala. Saptamana trecuta au fost anchetati zeci de oameni pentru frauda bancara si sper ca Parchetul si dl Morar nu-i ancheteaza doar pe cei care sunt adversarii USL. Domnul Morar trebuie sa ancheteze toate fraudele bancare si in acest sens cred ca se desfasoara cercetari penale libere si corecte", a afirmat liderul USL.

Omul de afaceri Dan Diaconescu s-a prezentat luni la Directia Nationala Anticoruptie, pentru a fi audiat in dosarul in care fostul presedinte al OPSPI Remus Vulpescu a depus o plangere penala impotriva sa, pentru inselaciune in legatura cu privatizarea Oltchim.

Patronul OTV trebuia sa dea explicatii cu privire la licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei (45 milioane de euro), cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat, desi nu a dovedit ca detine aceasta suma.

Militarii romani din Afganistan au devenit dascali pentru localnici... CNADNR a intrerupt din nou procedura de demarare a lucrarilor la autostrada Comarnic-Brasov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x