Antena Căutare

VIDEO! Fiul sefului vamii Portile de Fier I, retinut dupa ce a tras cu o pusca in patru masini

Fiul sefului vamii Portile de Fier I, care a tras cu o pusca de vanatoare in patru masini, a fost retinut si se va cere mandat de arestare pe numele sau.

Nimeni nu stie deocamdata ce l-a determinat pe tanar sa traga cu arma in masinile din fata blocului. Cert este ca nu a fost prima data.

Tanarul de 23 de ani a luat pusca de vanatoare a tatalui sau si a ciuruit mai multe autoturisme. Fiul sefului vamii Portile de Fier I a tras nu mai putin de 16 focuri de arma.

Politistii au descins la fata locului, dupa ce proprietarul uneia dintre masini a reclamat incidentul la sectie.

"Se fac cercetari pentru savarsirea infractiunilor de uz de arma letala fara drept, precum si pentru savarsirea mai multor infractiuni de distrugere", a declarat procuror Iulian Odina, purtator de cuvant la Parchetul de pe langa Judecatoria Drobeta-Turnu Severin.

In noaptea de anul nou, fiul sefului vamii Portile de Fier I a tras cu o arma in patru masini. Doua dintre autoturisme erau parcate pe trotuar, iar celelalte doua se aflau in trafic.

Proprietarii masinilor avariate au cerut Parchetului sa intre cu mandat in casa suspectului si sa ridice arma. Parchetul a refuzat insa sa elibereze mandat de perchezitie.



Sursa: Antena3

Foto: jessewenger.wordpress.com

VIDEO! Nepotul miliardarului George Brailoiu, mort intr-un grav accident rutier... Avertizare de ceata pentru Brasov si Covasna...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x