Antena Căutare

VIDEO! Jaf la un magazin din Bucuresti. Patru tineri au fost retinuti dupa ce au furat mai multe baxuri cu tigari

Patru tineri din Capitala au fost retinuti dupa ce au spart un magazin de cartier. Indivizii au rupt usa si au scos din magazin o etajera intreaga, plina cu pachete de tigari. Politistii cred ca nu sunt la prima abatere. Camerela de supraveghere au surprins pas cu pas, tot jaful.

Spargerea a avut loc in jurul orei 22.00. Cei patru hoti au venit cu doua masini la magazin. Erau toti mascati, cu fetele acoperite de fulare. 20 de secunde, atat a durat pana cand unul dintre ei a spart usa. Ceilalti tineau de sase.

La fel de rapizi au fost si dupa ce au intrat. Au tras cu putere o etajera metalica plina cu tigari si au scos-o cu totul pe usa. Apoi au pus-o in portbagajul unei masini si au ascuns tigarile la unul dintre ei acasa. Nu au apucat insa nici sa le fumeze, nici sa le vanda. Au fost prinsi dupa numai 24 de ore. La venirea anchetatorilor tinerii au redevenit. rapizi. Au incercat sa fuga sarind gardul casei.

Cei patru suspecti au fost retinuti. Politistii ii cerceteaza acum si pentru alte 9 spargeri care au avut loc in sectorul 3. Ancheta va fi insa extinsa pentru gasirea celorlati complici.

Cutremur de 3.8 pe scara Richter, in Campia Romana... Lucian Duta: Sistemul de urgenta ramane in proprietatea statului. Seful CNAS, sa fie politician...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x