Antena Căutare

VIDEO! Job de vis, in Bruxelles

Vrei 3000 de euro salariu? NATO are jobul perfect pentru tine. Alianta Nord-Atlantica are nevoie de barmani, chelneri si ajutori de bucatar pentru reteaua de cafenele si restaurante de la Bruxelles.

Potrivit anuntului, NATO cauta persoane prezentabile, care sa stie sa lucreze cu clientii. Conditii esentiale sunt detinerea unei diplome recunoscute in domeniul catering-ului, minimum cinci ani de experienta in bartending si lucrul cu clientii, "preferabil intr-un mediu international, care sa aiba legatura cu sportul".

Persoana ideala pentru acest post trebuie sa fie dispusa sa lucreze in ture, serile, in week-end-uri si de sarbatori. Si nu e tot. Atentie, viitorul angajat trebuie sa raspunda pretentiilor clientilor, cu "tact, discretie si diplomatie". Cel care va fi ales va lucra la restaurantul din incinta sediului Aliantei de la Bruxelles, in salile de banchet sau la Bowling Bar - locatii aflate in incinta cartierului general al NATO. Acolo sunt deserviti cei 4.000 de membri ai staff-ului NATO, carora li se adauga membrii de familie ai acestora sau vizitatorii.

Doritorii trebuie sa completeze formularul ce poate fi accesat pe site-ul NATO. Candidaturile se pot depune pana la 16 august.

Accident de munca in Hunedoara: O femeie a ars de vie... Fiul unui primar din Olt, incatusat de politie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x