Antena Căutare

VIDEO! Mircea Badea: “Suntem un popor de lasi, noi suntem cauza problemelor din tara”

Mircea Badea s-a declarat extrem de dezamagit de numarul participantilor la mitingul impotriva noului Cod al Muncii.

"In piata, erau maximum 8000 de persoane. Intr-o tara in care teoretic lumea e nemultumita, in care nu am intalnit decat plansete, gemete, scancete de nemultumire, imaginile din piata sunt din punctul meu de vedere absolut dezolante. Acest gen de imagini mi se par mai tragice, decat imaginile in care un tsunami distruge. De ce? Pentru ca absenta acelor oameni de acolo este dezolanta",


Ieri, pentru protestele impotriva noului Cod al Muncii erau asteptati aproximativ 50.000 de oameni in Piata Constitutiei.

„Codul Muncii este dupa parerea mea si nu cred ca ma insel, cea mai importanta lege dintr-o tara. De ce? Pentru ca reglementeaza felul in care muncesc cetatenii acelei tari. Codul Muncii este o lege cu adresabilitate generala. In acest moment este asumat, printr-o procedura de asumare a raspunderii. Inseamna de fapt sa sarim peste Parlament ca ne incurca. Procedura prin care Parlamentul este trecut la si altele. Exista o parte importanta din populatia Romaniei care este sarita, ignorata", a explicat Badea importanta noului Cod al Muncii.

Realizatorul emisiunii "In gura presei" da exemplul altor state civilizate, unde cetatenii protesteaza intr-un numar de sute de mii de persoane, doar pentru un parc.

„Daca ii lasam sa scape si cu asta, in curand o sa-i lasam sa scape cu orice", a apreciat Badea.

"Intr-o tara a jelaniei, intr-o tara a plangerii, intr-o tara a lamentatiei continue, azi era un prilej foarte bun. Ca erai sau nu erai de acord cu Codul Muncii, in special, dar nemultumit in general de maniera in care Boc conduce tara, puteai sa vii si s-o strigi. Pe langa votul la 4 ani, mai ai si protest. Noi avem ceva cu noi. In momentul in care noi incercam sa cautam motive exterioare, trebuie sa intelegem ca motivul suntem noi", a precizat realizatorul tv.




Sef din vama Cluj, retinut pentru luare de mita... UPDATE! Razii in Portul Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x