Antena Căutare

VIDEO! O ambulanta din Timisoara a tractat o masina blocata in zapada

Ai nevoie de tractare? Suna la Ambulanta din Timisoara. Asa ar putea suna un anunt pentru cei blocati in traficul de iarna. Un localnic, ramas inzapezit in orasul de pe Bega a fost tractat tocmai de o ambulanta a spitalului din judetul Timis.

Imaginile filmate de un alt sofer in trafc au fost trimise pe adresa observator.a1.ro/fiiobservator. Asadar, soferii din localitate se pot considera norocosi de vreme ce serviciul medical salveaza si masini, nu numai vietile oamenilor.



Pe de alta parte un alt telespectator a trimis pe Fii Observator un filmulet care surprinde imagini dintr-un cartier al Bucurestiului, unde sunt ridicate masinile parcate pe marginea drumului de angajatii Primariei. Utilizatorul se plange de faptul ca zapada din parcare nu a fost ridicata, iar astfel oamenii nu au unde sa-si parcheze masinile.

VIDEO! 5 raniti in stare grava din cele 17 victime, in urma exploziilor de la Sighetul Marmatiei... Reuters, despre desemnarea lui MRU ca premier: Basescu are incredere in planul Putin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x