Antena Căutare

VIDEO! Pepe: Oana sa stea cuminte ca mai am gunoaie cu ea!

Starul a raspuns in aceasta seara tuturor celor ce l-au acuzat.

Dupa doua saptamani in care a suferit dupa despartirea de sotie, Pepe a decis sa se retraga in glorie. Ieri a aruncat "din greseala" la gunoi filmuletele cu Tudy iar astazi a incheiat capitolul Oana Zavoranu.

Si pentru ca sa nu ramana dator nimanui cantaretul a amenintat-o pe Oana ca daca va mai continua cu jignirile si acuzele la adresa lui, va mai arunca la cos alte filmulete care o pot compromite si pe ea. De asemenea el i-a amintit acesteia ca i-a lasat masina cadou, precum si firma si conturile de pe site-urile de socializare.

Ana Mariei Prodan i-a transmis ca se va "ocupa de ea" dupa divortul de Oana, in timp ce la adresa fostei soacre are numai cuvinte "de lauda": "Doamna Marioara nu poate sa se opreasca, Sper ca tata sa nu ii mai raspunda".



965 de angajati la negru, la una din firmele de cablu Tv din Capitala... Cum l-a executat Kovesi pe Vantu in "Evenimentul zilei"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x