Antena Căutare

VIDEO! Sarbatoarea Sfantului Andrei, cinstita in toata tara

Astazi este Sfantul Andrei, sfantul la care inca de noaptea trecuta mii de oameni au alergat sa ceara indurare si ajutor. Au mare incredere in acesta pentru ca el a avut dragoste foarte mare pentru oamenii din aceste locuri, Sfantul Andrei este crestinatorul Romaniei. In fiecare an in aceasta zi oamenii se aduna la Pestera de langa localitatea Ion Corvin din judetul Constanta, unde se spune ca a trait si a propovaduit Apostolul.

Povestea spune ca atunci cand a ajuns in Dobrogea, Sfantul Apostol Andrei a poposit in aceasta pestera si chiar pe acest pat. Tocmai de aceea, an de an, credinciosii care vin aici de Sfantul Andrei, stau si ei pret de cateva minute peste acest pat si spera sa fie feriti de rele.

Dupa ce au trecut prin pestera, pelerinii au trecut pragul lacasului de cult din apropiere.

Dupa terminarea slujbei, multi credinciosi s-au culcat pe podeaua lacasului de cult.

Si Crestinii din Galati s-au inchinat aseara la moastele Sfantului Apostol Andrei. Inainte oamenii au participat la un mars al luminii.


Romania, o halta parasita: Guvernantii ne-au refuzat sansa unei infrastructuri occidentale... VIDEO! Un barbat din Targu Jiu a fost spulberat de un tren...
Top 5 cele mai frumoase locuri din Europa în 2023. Ce să vizitezi anul acesta
Este perioada ideală pentru a-ți pune la punct planurile pentru următoarea vacanță. Noi...
Horoscopul zilei de 27 martie 2023. Gemenii sunt cu capul în nori. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 martie 2023 aduce schimbări în viețile celor mai mulți antivi din...
Parteneri
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x