Antena Căutare

VIDEO! Scandal in biserica din cauza amantei preotului

Fierbe o comuna din Arad, unde zeci de enoriasi s-au suparat foc pe preotul lor catolic. Il acuza de-un mare pacat - ar avea, atentie, o amanta cu 40 de ani mai tanara. Careia i-ar face si sfinte favoruri. Aseara, oamenii au rabufnit si-a ieşit o cearta de toata frumusetea chiar in fata altarului din biserica.

Credinciosii sunt suparati pentru ca preotul paroh a luat decizia de a-i da afara pe cantorul bisericii si pe femeia care avea grija de lacasul de cult. Toate acestea, se plang enoriasii, ca sa o poata aduce in locul lor, in biserica, pe o tanara de 21 de ani. Adica pe femeia pe care o banuiesc ca i-ar fi amanta preotului.

Cantorul activa de 11 ani in corul bisericii, iar batranica lucra in lacasul de cult de 29 de ani. Iar oamenii n-au vrut sa stea cu manile in san, sa priveasca nedreptatile. S-au adunat si s-au dus in biserica, sa-l confrunte pe preot.

Motivul demiterii cantorului, spune preotul, este ca tanarul nu stie sa citeasca partiturile muzicale. Cat despre batranica, femeia l-a rugat pe preot sa o mai lase sa lucreze un an ca sa se poata pensiona. Dar preotul nici nu a vrut sa auda.





Spitalul Floreasca, la un pas de incendiu din cauza unei aeroterme... Productia de vin, in mare pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x