Antena Căutare

VIDEO! Sloiurile de pe Dunare nu pot fi dinamitate: 22 de nave si 86 de oameni, blocati

Marinarii prizonieri se roaga doar sa nu fie luati de sloiurile de pe Dunare. Pana acum o barja s-a scufundat si alte 22 de nave plutesc odata cu sloiurile, cu 86 de oameni la bord. Dupa zeci de ore in care s-au deplasat in deriva, doua barje sarbesti cu doi oameni la bord au fost localizate.

Marinarii nu mai au nici provizii, nici combustibil. Singura lor sansa ar fi sa primeasca mincare si apa cu un elicopter.

Desi era considerata o solutie, varianta dinamitarii calotei de gheata de pe Dunare iese din calcul. Metoda nu este permisa nici de legislatia europeana. Asa ca autoritatile apeleaza la spargatoarele de gheata.

Pe mal, la Calarasi, s-au ridicat, acum doua nopti, ziduri in fata Dunarii. Vara trecuta, in acelasi loc, a disparut stavilarul pentru ca fluviul secase.

Daca Dunarea iese din matca, sute de hectare agricole, o fabrica de mezeluri si gradina zoologica din zona sunt in pericol.



Foto:ziarelive.ro

Descinderi la membrii clanului Duduianu, suspectati de inselaciuni cu aur de 100.000 de euro... VIDEO! Jaf ca in vestul salbatic in Constanta: Furau motorina cu sacul dintr-un tren...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x