Antena Căutare

VIDEO! Tanarul care a protestat gol la Universitate, internat la psihiatrie

Protest la inaltime, ieri, in buricul Capitalei. Un student la arhitectura s-a urcat gol pusca pe o macara din Piata Universitatii. Si a ramas acolo vreme de trei ore, timp in care a cantat, a dansat si a facut plecaciuni in fata sutelor de trecatori. Totul de dragul naturii, a declarat el dupa ce a coborat. Protestul l-a bagat pe tanar la psihiatrie.

Timp de trei ore, Vlad a fost un copac la inaltime. Cocotat pe macaraua inalta de peste 20 de metri, tanarul a pus in scena un musical interzis minorilor. Gol pusca, pictat pe piept cu mesaje de pace, a dansat si a cantat sub privirile a sute de gura casca. A cantat si in direct, la telefonul mobil.

A fost un spectacol emotionant, mai ales pentru pompierii care s-au temut tot timpul ca tanarul e un sinucigas. Nici gand de asa ceva. Vlad a vrut doar un moment de glorie. Dupa reprezentatia de trei ore, a facut o plecaciune si a coborat de bunavoie.


Imbracat cu un desen facut pe piept - simbolul pacii din anii 60. A scris pe contragreutatile macaralei "Pace", ba chiar a afisat si un banner cu niste masini taiate si niste cai liberi, de unde deducem ca e si ecologist.

Fiindca tot e la inaltime, se crede si privighetoare, pentru ca din cand in cand baga cantecelul lui Seicaru cu "Un copac cu flori". Speram sa nu se intample ceva grav, sa nu-si rupa sarmanul om gatul facand vreo miscare gresita. Habar n-avem daca are ceva la mansarda sau e exhibitionist neclinic, dar in orice caz trebuie remarcat ca personajul nu sufera de rau de inaltime.

Dar politistii n-au inteles avantul artistic al tanarului. L-au ridicat si l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia.

UPDATE! Trei raniti in urma a doua accidente rutiere pe DN1. Traficul a fost reluat... Un cutremur de 3,7 grade Richter s-a produs, luni, in zona Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x