Antena Căutare

VIDEO! Trei persoane, spulberate intr-o statie de autobuz de o masina scapata de sub control

Doua femei si un barbat cu varste cuprinse intre 40 si 45 de ani au ajuns la spital, miercuri dimineata, dintre care o femeie in stare foarte grava, dupa ce soferul unui autoturism a pierdut controlul asupra volanului si a intrat cu masina in statia de autobuz din localitatea mehedinteana Halanga

"Soferul unui autoturism marca BMW venea de la Motru catre Drobeta Turnu Severin si, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul volanului in comuna Izvorul Barzii-localitatea Halanga, pe DN 67", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Mehedinti, Nicolae Lohon.

La fata locului, au ajuns un echipaj SMURD, o autospeciala de descarcerare si o ambulanta. Potrivit managerului Serviciului Judetean de Ambulanta Mehedinti, dr. Dumbravica Florescu, cele trei persoane au fost diagnosticate cu politraumatism, una dintre femei fiind in stare foarte grava si urmand sa fie trimisa cu o ambulanta la spitalul din Craiova, in cursul diminetii de miercuri.

"O femeie de 40 de ani are nevoie de tratament intr-o sectie de neurochirurgie, este in stare grava, are un traumatism cranian si va fi trimisa la Spitalul din Craiova. Celelelte doua victime au politraumatism", a explicat dr. Florescu.

In urma alcooltestului, politistii au stabilit ca soferul nu consumase bauturi alcoolice.

Sursa: jurnalul.ro

Foto: Intact Images

Catalin Voicu ramane in arest: ICCJ a respins cererile sale de eliberare... Untitled stire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x