Antena Căutare

VIDEO! Un tanar gol a protestat pe o macara a santierului de la Teatrul National Bucuresti

O macara aflata in fata Teatrul National Bucuresti a fost cateva ore scena unui protest mai putin obisnuit. Un tanar gol pusca s-a catarat in varful utilajului si nu a mai vrut cu niciun chip sa coboare. Protestul l-a bagat pe tanar la psihiatrie.

Timp de trei ore, Vlad a fost un copac la inaltime. Cocotat pe macaraua inalta de peste 20 de metri, tanarul a pus in scena un musical interzis minorilor. Gol pusca, pictat pe piept cu mesaje de pace, a dansat si a cantat sub privirile a sute de gura casca. A cantat si in direct, la telefonul mobil.



A fost un spectacol emotionant, mai ales pentru pompierii care s-au temut tot timpul ca tanarul e un sinucigas. Nici gand de asa ceva. Vlad a vrut doar un moment de glorie. Dupa reprezentatia de trei ore, a facut o plecaciune si a coborat de bunavoie.


VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO! VEZI AICI MAI MULTE POZE!

Imbracat cu un desen facut pe piept - simbolul pacii din anii 60. A scris pe contragreutatile macaralei "Pace", ba chiar a afisat si un banner cu niste masini taiate si niste cai liberi, de unde deducem ca e si ecologist.

2012/04/17/567533-protest3.jpg

Fiindca tot e la inaltime, se crede si privighetoare, pentru ca din cand in cand baga cantecelul lui Seicaru cu "Un copac cu flori".

Talentul sau i-a adus si un grup de fani, oamenii care au asistat la tot spectacolul de la Universitate. Acestia i-au criticat pe oamenii legii care l-au retinut pe tanar.

Dar politistii n-au inteles avantul artistic al tanarului. L-au ridicat si l-au dus la Spitalul de Psihiatrie Alexandru Obregia.


Conflict intre romani si maghiari pentru o bucata de pasune din Neamt... VIDEO! Bataie generala intr-un bar din Suceava...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x