Antena Căutare

UPDATE! Ponta: De maine intram in COD PORTOCALIU. In noaptea aceasta TOATE drumurile din Botosani vor fi deschise

Ciclonul mediteranean care a maturat sud-estul Europei a ajuns si in Romania si face prapad in satele din Baragan. Sute de oameni stau in bezna de azi-noapte, altii sunt blocati in masini, iar utilajele de deszapezire nu fac fata prapadului. Pana maine seara vestile sunt proaste. Viscol, ciclon, inghet si ger siberian

UPDATE 22.20 Victor Ponta a declarat in cadrul emisiunii Sinteza Zilei, la Antena 3, ca Agentia Nationala de Meteorologie va emite cod portocaliu de ninsori si vant puternic pentru zona de sud a tarii, asigurand in acelasi timp ca toate drumurile nationale din Botosani vor fi deblocate in noaptea de miercuri spre joi, iar drumurile judetene vor fi libere joi.

De asemenea, acesta a spus ca va cere CNADNR sa puna pe site toate contractele, cu toate firmele care au castigat licitatiile, pentru ca lumea sa stie cine este responsabil pentru lucrarile proaste de deszapezire.

Conducerea ANM a anuntat anterior ca va decide miercuri daca se impune emiterea unui cod portocaliu de ninsori, din cauza unui ciclon din Bulgaria care ar putea afecta si Romania.

In Buzau, lupta cu viscolul este inegala iar utilajele de deszapezire nu fac fata. Zapada pe care o dau la o parte se asterne la loc, in cateva clipe. Vantul matura tot ce gaseste in cale.

Masinile au ramas prizoniere in inchisoarea alba. Mai multe utilaje au incercat sa-i salveze pe cei blocati intre nameti, dar au avut si ele aceeasi soarta. Au ramas blocate.

Zeci de comune sunt deja izolate, mii de oameni stau in bezna de noaptea trecuta. Viscolul face prapad in mai multe judete. Si in Tulcea si-n Giurgiu si-n Calarasi. Aici vantul a suflat chiar si 80 de kilometri pe ora.

Pe Autostrada Soarelui s-a mers cu doar doua viteze, incet si mai incet. Soferii n-au vazut nici la zece metri in fata.

Prapadul vine de la ciclonul format in Mediterana si care a facut ravagii in Bulgaria si in tot sud-estul Europei. Ciclonul de export va matura Romania pana maine seara. Va aduce cu el temperaturi de inghet si inca un val de ninsori de neoprit.

"Craciunul jucariilor", primul spectacol muzical pentru copii... IMAGINI SOCANTE: Scandal cu bate, furci si drujbe la Vaslui. Un cioban, pe punctul de a fi transat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x