Antena Căutare

Vrancea: Peste 8.000 de litri de alcool contrafăcut, confiscat în urma unor percheziţii

Poliţiştii din Vrancea au confiscat, în urma a cinci percheziţii făcute în judeţ, o cantitate de 8.300 de litri de alcool contrafăcut, în valoare de 75.000 de lei.

Poliţiştii din Vrancea au confiscat, în urma a cinci percheziţii făcute în judeţ, o cantitate de 8.300 de litri de alcool contrafăcut, în valoare de 75.000 de lei.

Cinci percheziţii au fost făcute, miercuri, la producători din localităţile vrâncene Gugeşti, Bordeşti, Obrejiţa şi Slobozia Bradului, în dosare privind ilegalităţi din domeniul producerii, deţinerii şi comercializării alcoolului, dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vrancea.

La acţiuni au participat poliţişti de investigare a criminalităţii economice din Poliţia Judeţeană Vrancea şi reprezentanţi ai Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Vrancea.

"În urma percheziţiilor, a fost identificată şi indisponibilizată cantitatea totală de 8.300 litri băuturi alcoolice, din care 4.900 litri cu miros şi aspect de ţuică şi 3.400 litri de lichid cu miros şi aspect de vin, din care au fost recoltate probe în vederea analizării conţinutului într-un laborator autorizat, în vederea continuării cercetărilor", se arată într-un comunicat de presă transmis, joi, de Poliţia Vrancea.

Valoarea băuturilor alcoolice indisponibilizate este de 75.000 de lei.

De asemenea, în cadrul acestei acţiuni au fost ridicate mai multe înscrisuri de interes pentru cele cinci cauze. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii prejudiciului cauzat bugetului de stat ca urmare a neachitării taxelor de acciză.

Sursa: News.ro

Tânăr de 19 ani, lovit cu pumnii și picioarele de mai mulți taximetriști din Galați. Băiatul a ajuns în stare gravă la s... UPDATE: Rezultate Loto 6/49 azi, 11 aprilie 2019. Numere extrase 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x