Căutare Live

Vrancea: Politistii au inceput sa vanda muraturi

Politistii vranceni s-au apucat sa vanda gogonele, castraveti si gogosari murati. Daca un astfel de anunt nu va starneste un hohot de ras, atunci nu aveti decat da mergeti sa le cumparati. Pentru ca nu este nicio gluma. La Inspectoratul de politie Vrancea gasiti acrituri la borcan din belsug.

Ca niste gospodari seriosi, cum a venit toamna, politistii vranceni au pus la murat 700 de kilograme de gogonele, castraveti si gogosari. Cat timp a functionat popota institutiei, politistii au tot mancat din ele.

De curand, insa, bucatareasa unitatii a intrat in concediu medical, iar popta s-a inchis. De teama sa nu se strice, politistii au decis sa vanda muraturile ramase, 600 din cele 700 de kilograme. Si pentru ca acriturile politiei nu se vand oricum, le-au scos la licitatie.

Primul pret, 2.80 lei kilogramul. Degeaba, cumparatorii nu s-au inghesuit. In cele din urma, politistii vor da muraturile gratis.

VIDEO! Un preot din Caras-Severin a lasat enoriasii fara apa potabila... Alimentele s-au scumpit cu 36% in ultimul an...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri