Antena Căutare

Vrancea: Un pădurar şi un tehnician silvic, acuzaţi de zeci de infracţiuni la Codul silvic, au fost reţinuţi

Un pădurar şi un tehnician silvic din judeţul Vrancea au fost reţinuţi, urmând a fi duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă, ei fiind acuzaţi de zeci de infracţiuni la Codul silvic, dar şi fals intelectual, furt şi şantaj.

Potrivit IPJ Vrancea, cei doi bărbaţi, un tehnician silvic şi un pădurar de pe raza judeţului Vrancea, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore.

În cursul zilei de marţi, cei doi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Reţinerile au avut loc la finalul unor percheziţii desfăşurate la domiciliile celor doi, de unde au fost ridicate documente cu regim silvic şi alte înscrisuri de interes, bunuri şi mijloace materiale de probă, precum şi sumele de 23.465 de lei şi 2.150 de euro.

Tehnicianul este cercetat pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi alte 12 infracţiuni incriminate de Codul silvic, iar celălalt bărbat pentru 2 infracţiuni silvice, 8 infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals, furt şi şantaj.

Articolul continuă după reclamă

Sursa : news.ro

Incendiu puternic la Afi Cotroceni. Persoanele aflate în interior au fost evacuate, iar pompierii intervin de urgență... Doi migranţi din Bangladesh, depistaţi în centrul Timişoarei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august
Neatza de Weekend, 21 iulie 2024. Top cinci destinații de neratat în luna august Duminica, 21.07.2024, 11:45
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x