Antena Căutare

VREMEA 13 februarie 2018. Iarna nu iartă nicio regiune. Temperaturile RECI vor fi resimțite în toate orașele

Temperaturile de iarnă se fac resimţite în aproape toată ţara. Totuşi, nu va fi foarte frig, şi vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă. Astfel, maxima zilei va fi de 3° C, în Dobrogea, iar minima va fi de -9° C, în Nord.

Temperaturile de iarnă se fac resimţite în aproape toată ţara. Totuşi, nu va fi extrem de frig, vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă. Astfel, maxima zilei va fi de 3° C, în Dobrogea, iar minima va fi de -9° C, în Nord.

În Sud şi Sud-Est, vântul va bate cu o viteză de până la 5 km/h, şi vom avea parte de . Minima va fi de -4° C, în Giurgiu, iar maxima va fi de 2° C, în Bucureşti. Cerul va fi plin de nori.

La munte, vântul va bate cu o viteză de până la 4 km/h, şi vom avea parte de cer senin.

În Vest vom avea parte de nori împrăștiați, iar temperaturile vor porni de la -7° C, în Deva şi vor ajunge la -1° C, în Timişoara.

Temperaturile din Dobrogea vor fi cuprinse între -1° C şi 3° C, minima fiind atinsă în Tulcea, iar maxima în Mangalia. Vom avea parte de cer senin. Viteza vântului va ajunge până la 13 km/h. Cerul va fi acoperit parțial de nori.

În Bucureşti vom avea parte de ploaie ușoară. Vântul va sufla cu o viteză de cel mult 5km/h, iar temperaturile vor fi cuprinse între 2° C şi 2° C. Va fi înnorat, cerul fiind acoperit de nori.

Cum va fi Vremea de Paște 2018. Meteorologii a aflat cum va fi vremea în ziua de Paște. Veștile nu sunt bune

Înscrierea în clasa pregătitoare 2018. Când vor avea loc înscrierile și de ce acte ai nevoie pentru copilul tău... E oficial! Doar cei care o îndeplinesc vor ieși la pensie. Ministrul Muncii a făcut anunțul! Condiția pe care trebuie să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x