Antena Căutare

Vremea pentru 28 martie, temperaturile cresc. Prognoza meteo pentru miercuri

Vremea din 28 martie 2018 se va incalzi: in Bucuresti vom avea parte de soare, temperatura maxima a zilei fiind de 18 de grade Celsius.

Meteorologii anunță că vremea din 28 martie este într-un proces real de încălzire. Prognoza meteo aunță temperaturi crescute în toată România. În sfârșit, putem spune că... am scăpat de iarnă.

Pe final de martie, iată că vine și primăvara. După o săptămână cu temperaturi cu minus, de miercuri, meteorologii anunță o schimbare termică favorabilă în toată țara. Chiar dacă cerul va mai prezenta înnorări, iar condițiile de ploaie și chiar ninsoare se vor menține la munte, totuși soarele nu va lipsi din mai multe zone ale țării, inclusiv în Capitală. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. La începutul şi sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

Prognoza meteo pentru 28 martie în București

În București, vremea se schimbă radical. Vom avea parte de o zi cu soare, cerul va fi în mare parte senin, iar temperaturile vor fi cuprinse între 12 și 0 grade Celsius. La începutul, dar mai ales la sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.Presiunea atmosferica va fi aproape staţionară.

Cum va fi vremea pe 28 martie la munte

Potrivit prognozei meteo ANM, la munte se vor menține condiții de ploaie și ninsoare, însă se va resimți o încălzire accentuată. Valorile temperaturilor sunt între 7 și -2 grade Celsius. temperaturile record ale săptămânii vor fi sâmbătă, 31 martie, când se vor înregistra 18 grade Celsius.

Încet, dar sigur, primăvara se reinstalează în România, așadar ne vom bucura de o vreme cu mult soare până la finalul acestei săptămâni: maxime de 21 de grade în Capitală.

Specilitatea casei: mâncare expirată. Două autoserviri din Constanţa, bombe cu ceas pentru sănătate: "Trebuie arunc... Paște Catolic 2018, cele mai importante tradiții și superstiții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x