Antena Căutare

VREMEA 31 MAI. Se anunţă temperaturi caniculare. Zonele afectate de CODUL PORTOCALIU!

Vremea din 31 mai aduce vești bune. Prognoza meteo anunță zi extrem de călduroasă. Iată care sunt zonele afectate de caniculă:

Vremea din 31 mai aduce vești bune. Prognoza meteo anunță zi extrem de călduroasă. Iată care sunt zonele afectate de caniculă:

Joi în țară, vremea va deveni călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor situa între 25 şi 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Muntenia şi Moldova, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

În Capitală, cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate după-amiaza şi seara în zonele montane, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Se întâmplă în Republica Moldova și e de necrezut! Mai mult de 800 de elevi vor primi note de 10 din oficiu la examenul ... Ce s-a ales de ursulețul Șoni, după ce a rănit o turistă care voia să-și facă un selfie. Mulți i-au vrut moartea, dar a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x