Antena Căutare

VREMEA 4 februarie. Vremea rea face ravagii în țară! Cod portocaliu de ninsori

Meteorologii au emis avertizari nowcasting de cod galben și cod portocaliu de ninsori, vant puternic și ploi pentru mai multe județe din tara.

Vremea, 4 februarie. Vreme rea în toată țara. Încă de sâmbătă, meteorologii au emis avertizări nowcasting de cod galben și cod portocaliu de ninsori, vânt puternic și ploi pentru mai multe județe din țară.

Vremea duminică, 4 februarie, în țară. Temperaturile vor scădea dramatic, nu va fi doar o senzație la nivelul corpului. Vor fi valori minime negative, de -2 grade Celsius, și maxima de 9 grade Celsius. Cerul va prezenta înnorări pe parcursul întregii zile, iar vântul va sufla mai puternic. Se anunță 39 km/h.

Prognoza meteo. Cerul va fi parțial noros în nord și în centru și variabil în vest. În intervalul 03 februarie, ora 20 – 04 februarie, ora 20, se vor semnala ninsori viscolite la munte, intensificări ale vântului, precipitații mixte în nord, nord-vest și centru.

Cum va fi VREMEA în următoarele TREI LUNI. În februarie și martie va fi mai cald decât de obisei, pentru ca în aprilie, ploile să pună stăpânire pe România

Viscolul pune stăpânire pe țara noastră! ANM a emis COD PORTOCALIU pentru șapte județe. Alte 16 sunt sub cod galben... Scene uluitoare în Capitală! Un șofer a provocat un carambol pe șosea, pentru că se bătea cu iubita în mașina aflată în ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x