Antena Căutare

Vremea cu Flavia Mihăşan: "Bucuraţi-vă de soare acum! De miercuri vor reveni ploile"

Ne-am bucurat că am scăpat de zilele ploioase, dar iată că nici soarele nu are în plan să ne vegheze prea mult timp. Începutul de săptămână va fi frumos, dar vremea se va strica rapid, începând de miercuri

Ne-am bucurat că am scăpat de zilele ploioase, dar iată că nici soarele nu are în plan să ne vegheze prea mult timp. Începutul de săptămână va fi frumos, dar vremea se va strica rapid, începând de miercuri.

Maramureşenii se vor bucura de-o vreme superbă, cu temperaturi extrem de prietenoase. În Crişana, termometrele vor arăta o maximă de 24 de grade, în timp ce în Banat găsim soare peste tot!

Oltenii se bucură de căldură, dar vor avea ceva bătăi de cap cu norii. Meteorologii au anunţat precipitaţii, dar norii promit să nu stea prea mult prin zonă! Şi în Transilvania vremea va fi bună, cu peste 23 de grade afară, iar moldovenii pot anunţa clar că au câştigat lupta cu timpul mohorât!

Aflăm mai multe despre vremea de luni, 19 mai 2014, în videoclipul de mai sus!

PROGNOZA METEO pe următoarele trei luni! Iată ce ne așteaptă în mai, iunie și iulie... Şahul devine materie opţională în şcoli, din această toamnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x