Antena Căutare

Vremea se schimbă radical! Meteorologii au anunţat temperaturi extreme în următoarele ore

Specialiştii de la ANM au emis o avertizare pentru temperaturi care vor depăşi limita normalului în orele imediat următoare

Specialiştii de la ANM au emis o avertizare pentru temperaturi care vor depăşi limita normalului în orele imediat următoare.

Vremea în Bucureşti. În Capitală, la fel ca şi în restul ţării, duminică va fi o zi caniculară, iar temperatura va ajunge chiar şi până la 37 de grade Celsius. Este foarte important să nu ieşim până la orele 16:00 din casă, iar dacă o facem trebuie obligatoriu să căutăm zonele ferite de soare.

"În cursul zilei de luni, 6 iulie, vremea va fi călduroasă în toată ţara, caniculară în regiunile vestice şi nord-vestice, unde se vor înregistra frecvent temperaturi maxime de 35-37 de grade, iar indicele de temperatură- umezeală (ITU) va atinge şi depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Un duş rece, varianta cea mai bună pe timp de caniculă

Maxime termice de 35-36 de grade vor fi şi în celelalte regiuni, dar pe arii restrânse. În zilele de marţi şi miercuri (7-8 iulie), valul de căldură se va intensifica şi se va extinde în toată ţara", anunţă meteorologii, după cum notează şi spynews.ro.

Astrele au dat verdictul! Iată ce spune Horoscopul de weekend, 4-5 iulie... Anunţ important pentru români! Tinerii sub 35 de ani vor primi 500 euro pe lună! Ce trebuie să facă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x